HTML

Hányan vagy?

hit counters

Hülye aprók

Apronet.hu, expressz.hu, esetleg vatera vagy teszvesz. Naponta használjuk őket, és legalább annyiszor rökönyödünk meg néhány igen furcsa hirdetésen. Ilyenkor felmerül a kérdés, vajon a feladója hogyan jutott el egyáltalán odáig, hogy önerőből levegót vegyen? Ez a blog azért jött létre, hogy összegyűjtse ezeket. Ha esetleg láttál te is ilyen, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

Friss topikok

Linkblog

Alkalmazzon ön is rablógyilkost rendszergazdának

2008.09.05. 00:33 candy

Eme csodálatos fiatalembert az expresszen találtam, valószínűleg szakmájában igen kvalitásos, csak ippeg az image építésben kéne még némi tapasztalatot szereznie. Ezzel a fejjel így hirtelen mondjuk vidéki diszkóban biztonsági őr, esetleg szektavezér, vagy talán Magyar Gárda tag tudna lenni. Bár mindahányan tudjuk, hogy a rendszergazdák is igen érdekes kinézettel rendelkeznek, ez náluk általában kimerül a cég folyosóján való papucsban mászkálásban. De ha esetleg ön vidéki diszkó tulajdonosa, s számítógépes hálózata bajban van, bátran fordulhat az úrhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: kép rendszergazda expressz hülyefej

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeaprok.blog.hu/api/trackback/id/tr69649113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása