HTML

Hányan vagy?

hit counters

Hülye aprók

Apronet.hu, expressz.hu, esetleg vatera vagy teszvesz. Naponta használjuk őket, és legalább annyiszor rökönyödünk meg néhány igen furcsa hirdetésen. Ilyenkor felmerül a kérdés, vajon a feladója hogyan jutott el egyáltalán odáig, hogy önerőből levegót vegyen? Ez a blog azért jött létre, hogy összegyűjtse ezeket. Ha esetleg láttál te is ilyen, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

Friss topikok

Linkblog

Újságíró állást keres

2009.07.07. 12:14 candy

Ez nem hülye apró, itt ténylegesn jó lenne valami munka : )

Üdvözlet a kedves látogatóknak!

Örömhírt van szerencsém bejelenteni, méghozzá azt, hogy megnyílt saját oldalam, ahonna el lehet majd érni eddig, s nagy valószínűséggel ezutáni cikkjeimet is.

Az ominózus oldal pedig itt található:

újságíró munkát keres

Szólj hozzá!

Baumaxban jártam, gyöngyszemet találtam

2008.09.05. 22:11 candy

A mai nap folyamán sikerült meglátogatni a szerdai mínusztízszázalékos áruházat, negyven kiló virágföldért, meg egy stekklámpáért. A pénztárnál kezdett igazán izgalmassá válni a dolog, mikor a 225 forintos piezós öngyújtó árán néztem nagyon, fejem elfordítva megláttam egy legalább akkora paraszttartót, mint nyíregyházám a korzó üzletház. ÁÁÁ, közületi apróhirdetés.

Mint bizonyára sokan tudjuk, a közületi apróhírdetés vonzza a félanalfabéta parasztokat, mint első példánk is mutatja.

Az úriember valószínűleg műbútorasztalos és emellett valami keleti küzdőspot elismert tudora. Legalábbis erről nyilatkozik a roppant misztikus pászítás kifejezés, bár az is lehet, hogy valami olasz tészta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Második emberünk igazi ezermester, bár nem pászít, mint előző barátunk, ő csak mindent csinál szobákkal kapcsolatban. Ha a szobában sír van, akkor akár ezt is felújítja. Szóval ha valaki esetleg rokonait szobába temette el, de már megrágta sírjaikat az idő vasfoga, hát hívják a mestert.

Szólj hozzá!

Címkék: üzenőfal paraszt helytelenírás közületi

A tökéletes lehetőség

2008.09.05. 15:08 candy

Ismét az aproneten barangolva leltem erre a gyöngyszemre, mely egyszerűen csak azt mondja, hogy legyünk képességek nélkül milliárdosok. Csak éppen a tevékenységet nem hajlandó elárulni nekünk még a  weboldal sem, amit feltüntettek. Szokásos ingyenes tárhely, öt perc munka és nulla ergonómia. Az illető oldalának talán egyetlen érdekes pontja, hogy az egyik álkliens férfi névvel szerepel, de több szakember egybehangzó véleménye szerint is nagyon csúnya nőnek néz ki. NEki legalább bejött az élet, az eddig képességek nélkül megszerzett jövedelméből sikerült nővé operáltatnia magát. Csak a fejét cserélték volna le. Bár az is lehet, hogy a munka ebből áll, ezért kell hozzá angol nyelvtudás vagy mégsem, hogy az embert nővéoperálják. A nyelvtudásban rejlő különbség talán annyi, hogy az ember azt tudja hörögni, hogy Help! Help!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amúgy kicsit körbenézve az adott oldalon még több nagyon durva, ránézésre elvonóról szökdösött arccal lehet találkozni, ráadásul a Command and Conquer-en felnőtt arcomba is szökött pár örömkönny, hiszen az oldal szerint módszerük/cégük/nemibetegségük neve a GDI, ami most nem a Global Defense Initiative, hanem a Global Domain International. mely állítólag egyedül osztja a .WS végződést. Fantasztikus üzleti lehetőség, adj el domainnevet, belegazdagodol. Én inkább dollárt váltatnék velük, mert még kétszáz forintos árfolyamon számolnak. Amúgy szokásos MLM bullshit.

Szólj hozzá!

Címkék: mlm képesség nyelvtudás apronet sokpénz

hogyan áruljunk biciklit íráshoz való képességek hiányában

2008.09.05. 10:41 candy

Ezen apronetes hirdetést még pár hete találtam, gondoltam megőrzöm, mert biztos jó lesz valamire. Szóval link az sajna ezen esetben nem lesz. Viszont félelmetesen szánalmas helyesírás igen. Az illető valószínűleg valamely eddig az internet és az emberek által kevésbe bejárt vidéken, egy pajtában talált furcsa eszközön írhatta ezt a hirdetést, ráadásul a magyar szavak és helyesírás ismeretének teljes hiányában. Apák és anyák vigyázzatok! Gyermeketek ha barlangban nő fel és kiapróhirdet a világba, nagyon gyorsan céltáblává válhat. Kattintra meg nagyul is ráadásul.

Szólj hozzá!

Címkék: bicikli hülyegyerek apronet helytelenírás hosszúszó

Alkalmazzon ön is rablógyilkost rendszergazdának

2008.09.05. 00:33 candy

Eme csodálatos fiatalembert az expresszen találtam, valószínűleg szakmájában igen kvalitásos, csak ippeg az image építésben kéne még némi tapasztalatot szereznie. Ezzel a fejjel így hirtelen mondjuk vidéki diszkóban biztonsági őr, esetleg szektavezér, vagy talán Magyar Gárda tag tudna lenni. Bár mindahányan tudjuk, hogy a rendszergazdák is igen érdekes kinézettel rendelkeznek, ez náluk általában kimerül a cég folyosóján való papucsban mászkálásban. De ha esetleg ön vidéki diszkó tulajdonosa, s számítógépes hálózata bajban van, bátran fordulhat az úrhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: kép rendszergazda expressz hülyefej